Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Mini-Apartments Volshebny Krai, Ufa

Egyszerű helyfoglalás itt: Mini-Apartments Volshebny Krai és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Ufa foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Mini-Apartments Volshebny Krai (Apartmanok), szállás Ufa, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Mini-Apartments Volshebny Krai. Minden foglalt szobának itt: Mini-Apartments Volshebny Krai lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Mini-Apartments Volshebny Krai milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Mini-Apartments Volshebny Krai mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.7

Mini-Apartments Volshebny Krai (Apartmanok), Ufa

ulitsa Sofyi Perovskoy 15, Ufa, Oroszország (Szálláshely a térképen)

Mini-Apartments Volshebny Krai
Mini-Apartments Volshebny Krai 1Mini-Apartments Volshebny Krai 2Mini-Apartments Volshebny Krai 3Mini-Apartments Volshebny Krai 4Mini-Apartments Volshebny Krai 5Mini-Apartments Volshebny Krai 6Mini-Apartments Volshebny Krai 7Mini-Apartments Volshebny Krai 8Mini-Apartments Volshebny Krai 9Mini-Apartments Volshebny Krai 10Mini-Apartments Volshebny Krai 11Mini-Apartments Volshebny Krai 12Mini-Apartments Volshebny Krai 13Mini-Apartments Volshebny Krai 14Mini-Apartments Volshebny Krai 15Mini-Apartments Volshebny Krai 16Mini-Apartments Volshebny Krai 17Mini-Apartments Volshebny Krai 18Mini-Apartments Volshebny Krai 19Mini-Apartments Volshebny Krai 20Mini-Apartments Volshebny Krai 21Mini-Apartments Volshebny Krai 22Mini-Apartments Volshebny Krai 23Mini-Apartments Volshebny Krai 24Mini-Apartments Volshebny Krai 25Mini-Apartments Volshebny Krai 26Mini-Apartments Volshebny Krai 27Mini-Apartments Volshebny Krai 28Mini-Apartments Volshebny Krai 29Mini-Apartments Volshebny Krai 30Mini-Apartments Volshebny Krai 31Mini-Apartments Volshebny Krai 32Mini-Apartments Volshebny Krai 33Mini-Apartments Volshebny Krai 34Mini-Apartments Volshebny Krai 35

Located in Ufa, Mini-Apartments Volshebny Krai features accommodation with free WiFi and flat-screen TV.

Units come with a kitchen with a dining area, and a private bathroom with a free toiletries and shower. There is also a microwave, fridge and a kettle.

Olympic Park is 5 km from the apartment. The nearest airport is Ufa International Airport, 17 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Mini-Apartments Volshebny Krai)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

reggeli kínálat

Közlekedés

reptéri transzfer, reptéri transzfer (felár ellenében), utcai parkolás, transzfer a reptérről, transzfer a reptérre

Recepció

soron kívüli be- és kijelentkezés, Egyedi be- és kijelentkezés

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Mini-Apartments Volshebny Krai)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Mini-Apartments Volshebny Krai)

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Mini-Apartments Volshebny Krai illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. A szálláson nem tarthatók legény- vagy leánybúcsúk.